Op zoek naar een merk dat modetrends nauw volgt en deze verwerkt tot een prachtige collectie, dan is Phard wat u zoekt. Het Italiaans fashionlabel Phard heeft internationaal een grote bekendheid. Dit kledingmerk werd in 1986 en is een van de meeste toonaangevende en modernste merken. In elke collectie die of winter & herfst of lente & zomer gericht is, vindt u een smaakvolle vernieuwing van de laatste trends.

Phard is het kledingmerk wat staat voor chique, vrouwelijke, stoere en gedetailleerde uitstraling tegen een betaalbare prijs. Phard selecteert de beste stoffen om een u een hoge kwaliteit producten aan te kunnen bieden. Zowel voor een casual, sexy en zakelijke look kunt u terecht bij Phard. In de collectie van Phard vindt u naast stoere blazers, mooie t-shirts, leuke tops en een passende jeans.

Vindt hier online nu uw Phard producten tegen een lage prijs, er worden onder meer het onderstaande aangeboden.

  • Phard jeans
  • Phard jassen
  • Phard shirt

Phard spreekt met haar online collectie de moderne, onafhankelijke, modebewuste en veeleisende vrouw aan. Ook voor 2011 biedt Phard een prachtige collectie, bekijk deze nu online op merkkledingoutletonline.nl en bestel ! Dan kunt u binnen enkele dagen uw nieuwe Phard aankopen showen.