Miss Sixty is een internationaal bekend merk en het is een onderdeel van de Sixty Group. Onder deze groep vallen naast het merk Miss Sixty ook de volgende merken Energie, Murph&NYE, Killah en RegrigiWear. In 1991 richtten Renato Rossi en Vittorio Hassen het Italiaanse kledingmerk Miss Sixty op. Waarna in 1999 in Londen de eerste MissSixty winkel geopend, waar klanten fysieke aankopen konden doen. Het kledingmerk richt zich op de jonge dames die ten alle tijden op zoek zijn naar unieke outfit waarin veel variatie te vinden is. Wichy Hassen de hoofdontwerper van Miss Sixty zegt het volgende over de stijl van het merk 'De Miss Sixty vrouw is stoer, geraffineerd en sexy'.

Het kledingmerk is onderscheidend door haar originaliteit en creativiteit die u vindt in de collectie. Hiernaast biedt Miss Sixty u altijd de best kwaliteit zodat er lang genoten kan worden van de spijkerbroek of t-shirt. Naast een uitgebreide kleding collection van Miss Sixty biedt het merk ook accessoires, tassen, parfums en schoenen. Prachtige jeans met een perfecte pasvorm in ieder model worden onder meer aangeboden. Buiten dat u hier een groot aanbod vindt aan Miss Sixty kleding is deze ook afwisselend.

Op merkkledingoutletonline vindt u onder meer de volgende producten van bv de Uniq Fashion online shop:

  • Miss Sixty broeken
  • Miss Sixty jeans
  • Miss Sixty jackets en jassen
  • Miss Sixty shirt

Daarnaast vindt u ook de nieuwste de trends van het actuele jaar online zoals de Miss Sixty jumpsuit, de leren broek en in de Miss Sixty outlet vindt u alle koopjes. Bestel nu uw Miss Sixty aankopen vanuit deze Nederlandse online store. Gemakkelijk, snel en veilig online bestellen vanuit deze Miss Sixty shop.